3/27/2023 12:09:51 PM

بیان صحیح واقعیت‌ها رمز اعتماد مردم به رسانه‌های داخلی

حسام عابدی‌ها در گفت‌وگو با خبر یار ، با اشاره به الزامات امیدآفرینی رسانه‌ها در جامعه اظهار کرد: صاحبان و اصحاب رسانه ابتدا باید تلاش کنند که خود در دام رسانه‌ای و بمباران رسانه‌های دشمن نیفتند و نگاه به شرایط جامعه درست و بدون تأثیرپذیری از دشمن باشد.

وی بیان کرد: نگاه مستقل و واقع‌بینانه اصحاب رسانه به موضوعات خیلی می‌تواند در تصمیم‌گیری و تولید محتوا کمک کند.

این فعال رسانه‌ای با بیان اینکه بیان نقاط قوت و حتی نقاط ضعف واقعی کشور امید آفرین خواهد بود، تصریح کرد: در شرایطی که شبهات بسیار زیاد وجود دارد و فضای کشور از نظر رسانه‌ای غبارآلود شده است بیان هر واقعیتی حتی نقاط ضعف از سوی رسانه‌های انقلاب اسلامی امیدآفرین است.

بیان ریشه ضعف‌ها نشان دهنده وجود راه حل برای مشکلات کشور است

وی با بیان اینکه نوع مواجهه ما با نقاط ضعف نیز می‌تواند امیدآفرین باشد، تصریح کرد: بیان نقاط ضعف به صورت دقیق و بدون کتمان و نگاه ریشه‌ای به این نقاط ضعف می‌تواند مردم را به آینده امیدوار کند.

مدیر دفتر نمایندگی روزنامه ایران در قزوین تاکید کرد: آنچه باعث شده فرمایشات مقام معظم رهبری برای جامعه امیدوار کننده باشد بیان ریشه‌ای نقاط ضعف است.

وی اضافه کرد: بیان ریشه مشکلات و نقاط ضعف بیانگر این است که مشکلات کشور مشکلات لاینحلی نیست و برای مشکلات راه حل وجود دارد و همین امر نیز امیدوار کننده است.

عابدی‌ها با اشاره به ابزارهای افزایش اعتماد عمومی به رسانه‌های داخلی گفت: افزایش سطح فنی اصحاب رسانه، فرار نکردن از نقاط ضعف، پرداخت دقیق، سریع و شفاف به همه مسائل، نوع مواجهه با اخبار و اتفاقات، پرهیز از نگاه امنیتی به رسانه‌ها، عدالت‌خواهی و مطالبه گری رسانه‌ها مخصوصاً از سوی صداوسیما می‌تواند باعث افزایش اعتماد عمومی به رسانه‌ها شود.

وی عنوان کرد: از سوی دیگر افسارگسیختگی در فضای رسانه‌ای کشور و تعدد رسانه‌های مخالف و معاند نظام و کشور باید به طرق مختلف محدود شود.

هجمه سنگین رسانه‌ای علیه کشور و نظام باید کم شود

این فعال رسانه‌ای با بیان اینکه هجمه سنگین رسانه‌ای علیه کشور و نظام باید کم شود و باید از لحاظ زیرساختی فکری برای آن کرد، ادامه داد: از سوی دیگر واکسینه کردن مردم در برابر ویروس رسانه‌های نامعتبر و افزایش سطح سواد رسانه‌ای می‌تواند باعث شود مردم به سادگی در دام همه رسانه‌ها قرار نگیرند.

وی اظهار کرد: افزایش سطح سواد رسانه‌ای مخصوصاً در سنین پایه و برای نوجوانان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و دشمن به دنبال تسخیر فکرها است.

عابدی‌ها افزود: اگر رسانه به معنای واقعی تأثیرگذاری داشته باشد در همه شئون از جمله رشد تولید اثر خواهد داشت و می‌تواند به روند حرکت جامعه جهت دهد.

وی خاطرنشان کرد: به طور مثال بخشی از تورمی که برای ما به وجود می‌آید حاصل از دلالی‌هایی است که در بازار ارز اتفاق می‌افتد و اگر موج رسانه‌ای این اتفاق کنترل شود و از طریق رسانه آرامش به جامعه تزریق شود بخش حبابی تورم شکسته خواهد شد

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: در مثالی دیگر در حوزه فرهنگ سازی استفاده از کالای ایرانی رسانه‌های تأثیرگذار می‌توانند اثرگذار باشند و زمینه ساز رشد تولید را فراهم کنند

وی با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم تأثیرگذار باشیم و نقش رسانه‌ای خود را ایفا کنیم باید سطح کمی و کیفی خود در استان را ارتقا دهیم، تصریح کرد: نیاز است رسانه و شگردهای رسانه‌ای را بفهمیم و بتوانیم در این حوزه کار کنیم.

وی در پایان یادآور شد: طبیعتاً بخش مهمی از نقاط ضعف ما در حوزه رسانه این است که رسانه دارهای ما رسانه فهم نیستند و به شدت باید در این حوزه احساس ضعف کنیم.




برچسب‌ها

نظر شما


مطالب پیشنهادی