هجدهمین شماره مجله منهای نفت منتشر شد

به گزارش خبر یار ، هجدهمین شماره مجله منهای نفت ویژه خدمات بسیج سازندگی در حوزه عمرانی و محرومیت زدایی به تازگی در ۷۸ صفحه منتشر شده و روی پیشخان مطبوعات آمده است.

سازمان بسیج سازندگی با بیش از دو دهه فعالیت، قریب به ۱۹۰ هزار پروژه عمرانی کوچک، زودبازده و عام المنفعه و غیرانتفاعی در قالب تکمیل، مرمت و احداث را با مشارکت گروه‌های جهادی و خیرین دریادل به مردم شریف مناطق محروم روستایی و حاشیه شهر اهدا کرده است. تشکیل قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی بسیج در سال ۱۴۰۰ و ذیل سند و فرمان اعتلای ۱۰ ساله بسیج با مأموریت محرومیت زدایی، نهضت خدمات مؤمنانه، حرکت‌های جهادی و پیشرفت و آبادانی، همچنین تدوین و اجرای برنامه جامع محرومیت زدایی مردم پایه بسیج در تعامل با دولت در قالب طرح ۵ ساله با هدف کمک به معیشت مردم و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم و محلات حاشیه نشین در عرصه‌های آب شرب و کشاورزی روستایی، مسکن محرومین، جاده روستایی و زیرساخت اشتغال برای یک هزار و دویست و هشتاد و سه روستا و یک هزار و هشتاد و هفت محله آسیب پذیر و همچنین برنامه جامع ساماندهی مردم پایه سکونتگاه‌های غیررسمی و هزاران پروژه محرومیت زدا از جمله خدمات بسیج سازندگی در حوزه عمرانی و محرومیت زدایی بوده است که نمونه‌ای از این فعالیت‌ها در قالب این مجله منتشر شده است.

در این شماره از مجله مطالبی با عناوینی همچون مقدمه، محرومیت زدایی توسط بسیج سازندگی، چرا محرومیت زدایی؟ چرا بسیج؟؛ احداث مسکن برای زلزله زدگان؛ عمران فرهنگی؛ یاشاسین بسیج؛ خشکسالی را شکست دادیم، بازگشت به تحصیل پس از زلزله؛ آب قنات، مایه حیات؛ آبرسانی به روستایی که ۳۰ سال آب نداشت؛ پروژه‌ای برای ۱۱۴ روستا و همدلی با دهدلی منتشر شده است.

از دیگر مطالب این شماره از مجله منهای نفت می‌توان به مطالبی همچون روستای برفیان (جابه جایی یک روستا پس از سیل)؛ در کنار زنده رود؛ پلی بین روستاییان، سیستان پذیرای جهادیان، سازندگی در سرزمین آفتاب، فردای بهتر، احیای قنات؛ دود سفید در میل سفید؛ پل بسیج؛ به یاد شهدا؛ بسیج و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی؛ بسیج در خدمت حاشیه نشینان؛ پروژه ساماندهی حاشیه نشینی چابهار اشاره کرد.

در بخشی از هجدهمین شماره مجله منهای نفت آمده است؛

برنامه جامع محرومیت زدایی مردم پایه بسیج به منظور هدفمند کردن امر محرومیت زدایی در کشور، طرح‌های عمرانی را در بستر به مناطق با ضرایب محرومیت ۸ و ۹ و همچنین ۶ و ۷ مرزی و ویژه و در عرصه به آب شرب و کشاورزی روستایی، مسکن محرومین، جاده روستایی و زیرساخت اشتغال با هدف کمک به معیشت مردم و مهاجرت معکوس محدود نموده و در محلات حاشیه شهر با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی نسبت به تعریف و اجرای طرح‌های محرومیت زدایی می‌پردازد.



زینب رازدشت تازکند

برچسب‌ها

نظر شما


مطالب پیشنهادی