به گزارش خبر یار ، با وجود گذشت بیش از سه ماه از برگزاری انتخابات فدراسیون سوارکاری، حرف و حدیث پیرامون این فدراسیون و سلامت انتخابات و نتیجه اش همچنان ادامه دارد. البته با وجود این حرف و حدیثها، مسعود خلیلی به عنوان رئیس فدراسیون به مجمع کمیته ملی المپیک دعوت شد و در آن حضور یافت. با این حال قبل و بعد از آن این مجمع، تجدید انتخابات فدراسیون مورد نظر وزارت ورزش بود طوریکه که مسئولان مربوطه بارها در اظهارنظرهای مختلف به آن اشاره داشتند.
حتی سید حمید سجادی وزیر ورزش در نشست خبری هفته گذشته به این موضوع اشاره و تاکید کرد که برگزاری دوباره انتخابات فدراسیون سوارکاری در برنامه است.
مسعود خلیلی که در مجمع انتخاباتی ۲۱ خردادماه با کسب اکثریت آرا به عنوان رئیس فدراسیون سوارکاری ابقاء شد اما میگوید هنوز ابلاغی در این زمینه به فدراسیون نشده است اما وی در عین حال به نشستهایی که با مسئولان وزارت ورزش در رابطه با پرونده انتخاباتی فدراسیونش داشته اشاره کرد و پیشنهادی که در این زمینه مطرح شده و احتمال دارد انتخابات دوباره بر اساس آن انجام شود.
مسعود خلیلی در گفتگو با خبر یار گفت: در رابطه با انتخابات فدراسیون سوارکاری نشستهایی با مدیران وزارت ورزش داشته ایم اما در مورد تجدید این انتخابات هنوز هیچ ابلاغی از طرف وزارتخانه به فدراسیون نشده است.
وی تصریح کرد: به هر حال انتخابات خردادماه طبق اساسنامه و آئین نامه برگزار شد و نتیجه آن به بیرون کشورها و به فدراسیون جهانی منعکس شده است اما دوستان مان در وزارت ورزش هم روی مواردی تاکید دارند که باید مدنظر قرار داد. امیدوارم به تعامل قانونی و منطقی در این زمینه برسیم.
رئیس فدراسیون سوارکاری با تاکید بر اینکه امیدوارم چاره اندیشی لازم صورت بگیرد و طی یکی دو هفته آینده به توافق و نتیجه لازم برسیم، در پاسخ به این پرسش که «در نشستهای برگزارشده با مسئولان وزارت ورزش چه صحبتهایی مطرح و چه نتایجی حاصل شد؟»، گفت: اگر قرار بر انتشار و مطرح شدن این صحبتها بود حتماً خودِ مسئولان وزارت ورزش به آن اشاره میکردند اما از طرف فدراسیون پیشنهادی مطرح شده که روی آن بحث و بررسی است.
خلیلی در توضیح بیشتر این موضوع گفت: اینکه انتخابات برگزار شود یعنی قبلاً انتخاباتی برگزار نشده یا اینکه رئیس استعفا داده است. در مورد فدراسیون سوارکاری هیچ یک از این موارد نبوده است. بنابراین اینکه بگوئیم انتخابات دوباره برگزار میشود، درست و قانونی نیست و حتی ممکن است تبعاتی داشته باشد.
وی ادامه داد: بنابراین از طرف فدراسیون و مساعدت خودِ وزارت ورزش یک متن حقوقی را تنظیم کرده و در اختیار این وزارتخانه قرار دادیم. در این مکاتبه پیشنهادی را در رابطه با انتخابات فدراسیون داشتیم. کلیت این پیشنهاد فعلاً مورد توافق قرار گرفته اما بحث و بررسی حقوقی روی آن ادامه دارد.
رئیس فدراسیون سوارکاری در پاسخ به این پرسش که «دقیقا چه پیشنهادی مطرح شده است؟»، گفت: اجازه دهید تا زمان نهایی شدن موضوع صحبتی در این زمینه مطرح نشود اما کلیت پیشنهاد این است که مجمع انتخاباتی با همان شرایط قبلی و به گونهای که شأن و جایگاه وزارت ورزش هم حفظ شود، شکل بگیرد. البته تاکید میکنم که بررسی آن ادامه دارد و شاید هم اصلاً این اتفاق نیفتد.
خلیلی تاکید کرد: در هر صورت فعلاً برنامهها و امور فدارسیون سوارکاری را پیگیری میکنیم تا زمانیکه از طرف وزارت ورزش تصمیم گیری نهایی اتخاذ شود.
به گزارش خبر یار ، مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری ۲۱ خردادماه برگزار شد که طی آن مسعود خیلی با کسب ۴۵ رأی از ۴۷ رأی مأخوذه به عنوان رئیس چهار سال آینده ابقاء شد. آن مجمع در شرایطی برگزار شد که محمد کاظمیان و محمد اسد مسجدی دو کاندیدای دیگر انتخابات در اعتراض به اطلاع رسانی دیرهنگام نسبت به تأیید صلاحیت شأن و حضور در مجمع و خطاب به محمد پولادگر معاون وزارت ورزش خواستار لغو برگزاری مجمع در زمان مقرر و تعویق آن شده بودند.
در همین راستا وزارت ورزش یک روز قبل از زمان مقرر برای تشکیل مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری (جمعه ۲۰ خردادماه) با اعلام لغو برگزاری مجمع از تشکیل آن در تاریخ ۳۱ خردادماه خبر داد. با این حال انتخابات فدراسیون در همان روز ۲۱ خردادماه برگزار شد اما بدون حضور نمایندهای از وزارت ورزش و در محل کمیته ملی المپیک!
زینب حاجی حسینی
نظر شما