8/21/2022 1:26:39 AM

ترفندهای نورپردازی حرفه ای آشپزخانه ۲۰۲۲

به گزارش بازرگانی خبر یار ، امروزه از چراغ زیر کابینتی در آشپزخانه‌هایی که به صورت مدرن طراحی می‌شوند، به منظور دید بهتر و زیبایی دکوراسیون استفاده زیادی می‌شود. چون کابینت‌ها در کنار دیوار نصب می‌شوند زمانی که فرد مشغول کار روی کابینت است پشت به روشنایی می‌ایستد و به همین دلیل، میزان نور روی کابینت کم و سایه ایجاد می‌شود. به کار بردن چراغ در زیر کابینت و طبقات کابینت سبب می‌شود که فضای زیر کابینت دیواری و طبقات نیز هنگام کار کردن فرد در آشپزخانه کاملاً روشن باشد. این نوع چراغ‌ها دارای انواع مختلفی هستند که انتخاب هر کدام از آنها به فضای کابینت و سلیقه فرد بستگی دارد. نورپردازی به وسیله این چراغ‌ها در قسمت‌های مختلف آشپزخانه مانند تاج کابینت، طبقات داخل کابینت، زیر کابینت و کشوهای کابینت انجام می‌شود.

انجام نورپردازی کمد

نورپردازی کمد یکی از کارهایی است که زیبایی فوق العاده ای به کمد لباس می‌دهد. با این کار علاوه بر زیبایی، فضای داخل کمد نیز کاملاً روشن می‌شود. نورپردازی در کمد در قسمت‌های مختلفی مانند داخل کشو، روی رگال و یا قسمت بیرونی لبه کمد می‌تواند اجرا شود. روش نورپردازی در لبه بیرونی کمد زمانی به کار می‌رود که امکان نصب چراغ در قسمت‌های دیگر کمد مقدور نباشد. نورپردازی در کشو یکی از روش‌هایی است که کاربرد زیادی دارد. به وسیله نورپردازی کمد فضای داخل کمد و کشوهای آن کاملاً روشن می‌شود و نیازی به روشن کردن لامپ اتاق نیست.

انواع چراغ مورد استفاده در زیر کابینت و کمد

نورپردازی زیر کابینت و کمد باید دارای نور ملایم باشد. این نور ملایم باید به گونه‌ای باشد که روشنایی مورد نیاز را تامین کند. بعضی از این چراغ‌ها دارای نور زیادی هستند که علاوه بر اذیت چشم، سبب بهم ریختن زیبایی دکوراسیون نیز می‌شوند. بعضی دیگر از چراغ‌ها روشنایی مورد نیاز را ایجاد نمی‌کنند. باید چراغ‌هایی که به منظور نورپردازی در کابینت و کمد استفاده می‌شوند هر دو ویژگی (نور ملایم و داشتن روشنایی کافی) را داشته باشند. این چراغ‌ها در دو نوع روکار و توکار به کار می‌روند. نصب نوع روکار راحت تر از توکار است.

از انواع این چراغ‌ها می‌توان به چراغ ریسه‌ای، ال ای دی و فلورسنت اشاره کرد. چراغ ال ای دی به دو صورت نقطه‌ای و خطی در بازار موجود است. چراغ زیر کابینتی از نوع چراغ‌های خطی اس ام دی هستند. این نوع چراغ‌ها علاوه بر مصرف کم و دوام زیاد نور کافی را ایجاد می‌کنند. در قسمت کابینت‌هایی که نزدیک اجاق گاز هستند از چراغ‌های ال ای دی دارای روکش نسوز استفاده می‌شود. این نورپردازی علاوه بر ایجاد نور در آشپزخانه زیبایی خاصی نیز به دکوراسیون آشپزخانه می‌دهد.

استفاده از چراغ ال ای دی خطی و نقطه‌ای در نورپردازی کمد: نحوه نصب چراغ ال ای دی خطی به فضای کمد و سلیقه بستگی دارد. این چراغ‌ها را به دو صورت عمودی و افقی می‌توان نصب کرد. چراغ ال ای دی نقطه‌ای نیز مانند خطی به دو صورت توکار و روکار نصب می‌شود. شکل چراغ ال ای دی نقطه‌ای به صورت گرد است به همین دلیل به این نوع چراغ نقطه‌ای گفته می‌شود.

انجام نورپردازی با لامپ فلورسنت: این نوع لامپ نیز به صورت توکار و روکار نصب می‌شود. این نوع لامپ نسبت به دیگر لامپ‌ها فضای کمتری نیاز دارد و در در اندازه و طرح‌های متنوعی در بازار موجود است. انجام نورپردازی با لامپ‌های ریسه‌ای، لامپ‌های ریسه‌ای نسبت به دیگر چراغ‌ها نصب و اجرای راحتی دارند. همچنین این نوع لامپ‌ها از نظر اقتصادی یک انتخاب به صرفه محسوب می‌شوند. در نورپردازی آشپزخانه و کمد از چراغ‌های ال ای دی (خطی یا نقطه‌ای) به دلیل مزیتی که دارند بیشتر استفاده می‌شود.

یکی از ویژگی‌های نورپردازی زیر کابینت و کمد این است که، برای روشن کردن فضای کمد و یا زیر کابینت آشپزخانه نیاز به استفاده از کلید برق نیست بلکه این چراغ‌ها به صورت سنسور دار نصب می‌شوند. منظور از سنسور این است که چراغ‌های آشپزخانه فقط با کشیدن دست زیر آن و یا باز کردن در کابینت روشن می‌شوند. همچنین چراغ‌های کمد نیز با باز کردن در کمد و یا کشیدن کشوها روشن می‌شود.

انواع سنسور مورد استفاده در نورپردازی کمد و کابینت

سنسورهایی که در نورپردازی استفاده می‌شوند در سه نوع کوتاه برد، بلند برد و چشمی حرکتی هستند. عملکرد هر کدام از این سنسورها متفاوت است. سنسور کوتاه برد، اگر کمد یا کابینت دارای دو درب باشد باید روی هر کدام از درهای کابینت یا کمد یک سنسور کوتاه برد نصب شود، چون در سنسور کوتاه برد فقط باز و بسته شدن یک درب تشخیص داده می‌شود. سنسور کوتاه برد تا فاصله ده سانتی متری را تشخیص می‌دهد.

سنسور بلند برد، این سنسور تا فاصله ۴۰ سانتی متری درب را تشخیص می‌دهد و به همین دلیل بر خلاف سنسور کوتاه برد باز و بسته شدن دو درب را تشخیص می‌دهد. هر دو سنسور کوتاه برد و بلند برد را می‌توان به صورت روکار و توکار اجرا کرد. سنسور چشمی حرکتی، به این نوع سنسور پی آر آی نیز گفته می‌شود. این نوع سنسور با عبور و نزدیک شدن به آن، چراغ روشن می‌شود. این سنسور را می‌توان به دو صورت تنظیم کرد. ۱- می‌توان سنسور را به نحوی تنظیم کرد که بعد از مدتی لامپ خاموش شود. ۲- در صورت نبود فرد چراغ خاموش شود. اگر در کابینت و کمد فضای کافی وجود دارد استفاده از سنسور چشمی حرکتی را به دلیل مزایای بیشتر به شما پیشنهاد می‌کنیم.

معرفی فروشگاه ایما یراق

فروشگاه ایما یراق عرضه کننده انواع مختلف چراغ‌های مخصوص نورپردازی آشپزخانه و کمد دیواری است. محصولاتی که در این فروشگاه عرضه می‌شوند طبق آخرین فناوری‌های روز دنیا هستند. مشتریان گرامی می‌توانند از طریق سایت این فروشگاه انواع چراغ مورد نیاز در کار نورپردازی کابینت و کمد و سایر تجهیزات مربوط به نورپردازی را با بهترین کیفیت و قیمت مناسب تهیه کنند. مشتریان جهت ارتباط با فروشگاه و تهیه تجهیزات مورد نیاز خود در کمترین زمان ممکن به آدرس اینترنتی فروشگاه www.imayaragh.com مراجعه نمایند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.




برچسب‌ها

نظر شما


مطالب پیشنهادی