مهر گزارش می دهد؛ «بهنام جو» استاندار جدید قم در دولت چهاردهم را بیشتر بشناسید

قم- «اکبر بهنام جو» به عنوان استاندار جدید قم در دولت چهاردهم از سوی هیئت دولت معرفی شد.
مهر گزارش می دهد؛ «بهنام جو» استاندار جدید قم در دولت چهاردهم را بیشتر بشناسید

به گزارش خبر یار ، اکبر بهنام جو متولد ۱۳۴۶، فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران و در دولت اصلاحات به مدت ۷ سال معاون عمرانی استانداری اردبیل بود.

عضویت در شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه گیلان، عضویت در جهاد دانشگاهی دانشگاه، شهردار انزلی در سال ١٣٧١، مدیرکل دفتر شهر و روستای استانداری گیلان، رئیس مسکن و شهرسازی استان گیلان و معاون امور عمرانی استانداری اردبیل از جمله سوابق مدیریتی وی می‌باشد.

اکبر بهنام جو از سال ١٣٨۵ به مدت ١٠ سال در شرکت‌های گردشگری عهده دار سمت‌های معاونت و مدیرعاملی بوده است.

مدیر پروژه صحن فاطمه زهرا (س) حرم حضرت علی (ع) در بخش طراحی و نظارت قرارگاه خاتم الانبیا، عضویت در هیأت مدیره شرکت‌های گردشگری، اقتصادی و عمرانی دیگر سوابق مدیریتی وی در بخش خصوصی می‌باشد.

پیگیری مستمر پروژه‌های سد خدا آفرین، سبلان، عمارت، گیوی، یامچی و پیگیری پروژه‌های تصفیه خانه فاضلاب شهرستان‌های استان اردبیل، شروع و اتمام بزرگراه اردبیل به تونل حیران و اردبیل به شهر نیر و شروع بزرگراه اردبیل به مشکین شهر از جمله کارنامه مدیریتی وی است.

قم به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی در پیروزی نهضت امام راحل نقش بسیار مهم و برجسته ای داشته است؛ به گونه‌ای که نخستین جرقه‌های این انقلاب دینی و مردمی با قیام ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ مردم این شهر آغاز شد و در نهایت در ۲۲ بهمن ماه سال ۱۳۵۷ به پیروزی نهایی دست یافت.

به دلیل آنکه حوزه علمیه قم در این شهر به همت آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی بنا نهاده و قم به مرکز علوم اسلامی و پایگاه علمی جهان اسلام تبدیل شده بود، قم در دوره‌های مختلف به خصوص در دوران رژیم طاغوت مورد غضب رژیم بود و به همین دلیل عقب ماندگی‌های زیرساختی بسیاری داشت.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی فرمانداری شهرستان قم زیر نظر استانداری استان مرکزی و تهران فعالیت می‌کرد.

با سفر مقام معظم رهبری در سال ۱۳۷۴ به قم و بر اساس دستور ایشان مقدمات تبدیل این شهرستان به استان فراهم شد و در آذر ماه سال ۱۳۷۴ استانداری قم ایجاد شد.

از تاریخ ۲۳ خرداد ۱۳۷۵ که سید هاشم بنی‌هاشمی به عنوان نخستین استاندار قم منصوب شد تاکنون ۱۴ نفر این مسئولیت را در دولت‌های مختلف عهده دار بودند.

قربانعلی سعادت، سید حمید طهایی، عباس محتاج، محمد ناظمی اردکانی، محمدحسین موسی‌پور، کرم‌رضا پیریایی، محمدصادق صالحی‌منش، فریدون همتی، سید مهدی صادقی، سید محمدرضا هاشمی، بهرام سرمست، سید محمدتقی شاهچراغی و سید محمد آقامیری از جمله استانداران و سرپرست‌های استانداری قم در طی ۲۷ سال اخیر بودند.

استاندار از جمله مناصب اجرایی دارای اهمیت ویژه در کشور است در ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری جزو مقامات سیاسی محسوب شده و نماینده عالی دولت در استان به شمار می‌رود که این امر نشان از اهمیت این جایگاه است.

در شرح وظایف و اختیارات استانداران آمده «استانداران در قلمرو مأموریت خویش به عنوان نماینده عالی دولت، مسئولیت اجرای سیاست‌های عمومی کشور در ارتباط با وزارتخانه‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی و سایر دستگاه‌هایی که به نحوی از بودجه عمومی دولت استفاده می‌کنند، نهادهای انقلاب اسلامی، نیروهای انتظامی، شوراهای اسلامی شهر و شهرداری‌ها و مؤسسات عمومی غیردولتی را عهده دار خواهند بود».

همچنین در شرح وظایف استانداران آمده است که «نصب مدیران کل و یا بالاترین مقامات اداری، مدیران پروژه‌های ملی، بالاترین مقام نهادهای انقلاب اسلامی، فرماندهان نواحی و مناطق نیروهای انتظامی و مدیران صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در استان توسط وزرا، یا بالاترین مقام دستگاه ذیربط با هماهنگی استاندار صورت می گیرد» و بدین ترتیب تغییر سایر مدیران استانی نیز با هماهنگی استانداران انجام خواهد شد و این موضوع نیز در شکل گیری دولت در استان‌ها و شهرستان‌ها حائز اهمیت است. همه اینها نشان می‌دهد که فردی که در این مسئولیت قرار خواهد گرفت باید دارای ویژگی‌ها و توانمندی‌های خاصی بوده تا بتواند وظایف مهم و خطیری را بر عهده بگیرد.



تبلیغات در {Config,SiteName}
پر بازدید ترین