به گزارش خبر یار ، علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن گفت: در این دوره جدید سعی میکنیم نقاط مثبت، ظرفیتها، برکات و اتفاقات خوب و مؤثر سالهای قبل در نمایشگاه تکرار شود، البته تکرار نه به معنی منفی و ملال آور، بلکه به معنی مثبت و سازنده ملاک است.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد که در دوره پیش اتفاقات خوبی رقم خورد که باید باز تولید و متحول شود و در نمایشگاه سی ام هم با قدرت دیده شود.
وی افزود: سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن به مثابه فرصتی مهم برای نظام جمهوری اسلامی است. چراکه در این رویداد، از جهاتی مردم مماس با قرآن میشوند و در آن شرکت میکنند؛ لذا بهترین فرصت و امکانی است که در اختیار ماست و باید قدر آن را بدانیم.
علیرضا معاف گفت: مهمترین نکته اصلی که ما در نمایشگاه قرآن کریم امسال با دوستان مد نظر داشتیم و مقید به اجرای نمایشگاه بر اساس شیوههای ترسیم شده هستیم. لذا اگر در این جمع به این نتیجه برسیم و تشخیص دهیم که طرحی که در اقمار گذشته بی اثر بوده و مخاطب زیادی نداشته است را کنار بگذاریم و طرح جدیدی که در این جمع به تصویب رسد را با قوت و قدرت در دوره جدید اجرا خواهیم کرد. چرا که این جمعی که هستند به معنای واقعی حرفه ای، کنشگر و باتجربه هستند و بارهای بزرگتری را برداشته و تجربه کافی برای این کار دارند. بنابراین تحول بنیادین در این امور، ایجاد تغییر اندیشه ورزانه و خلاقانه با رویکرد طراحی تخصصی برای مخاطبان نمایشگاه است.
وی گفت: در این باره بحثهای دیگری هم گفته شد همچون سر مایه گذاری در مورد دهه هشتادیها و دهه نودی ها که یکی از اولویتهای واضح و اصلی ماست که نیاز به اثبات ندارد و حتماً باید از لحاظ نرمافزاری و سخت افزاری برآن تمرکز کرد.مورد دیگری هم که باید بدان اشاره کنم مساله بین المللی بودن نمایشگاه است که بارها خود بنده بر آن تاکید داشتم که امسال باید پررنگتر به آن بپردازیم. همچنین مسئله دیگری که از اهمیت ویژهای در این دوره برخوردار است، بهادادن و اولویت بخشی به امور زنان و خانواده با عنایت به تأکیدات رهبر معظم انقلاب است.
نایب رئیس شورای سیاستگذاری نمایشگاه افزود: مهمترین مسألهای که در آخر بدان اشاره میکنم و بسیار مهم است، مبحث رسانه است که ما در این مورد اقرار میکنم که ضعیف کار کردیم و باید به طور جدی به آن بپردازیم.معاونت قرآن و عترت در حال حاضر در مباحث هنرهای قرآنی از جمله سینما و تئاتر به خصوص موضوع قرآنی سازی جشنوارههای فرهنگی و هنری ورود کرده است و همچنین در امور مرتبط با حکمرانی قرآنی وارد شده ایم و اتفاقات خوبی در مجموعه معاونت قرآن و عترت صورت گرفته است.
نظر شما