به گزارش خبر یار به نقل ازحوزه های علمیه خواهران، رقیه جاویدی اظهار داشت: اداره مطالعات سیاسی معاونت فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، جهت آموزش گام به گام طلاب در مباحث بصیرتی و بینشی و تربیت انسانهای تراز انقلاب اسلامیِ تمدنساز، اقدام به راهاندازی «مدرسه مجازی انقلاب» کرده است.
وی با بیان اینکه علاقه مندان با مراجعه به سایت مطالعات انقلاب اسلامی حوزههای علمیه خواهران به نشانی http://negaresh۵۷.whc.ir میتوانند در این مدرسه مجازی ثبت نام کنند، افزود: هدف از راه اندازی این مدرسه، تقویت حوزه علمیه انقلابی و ارتقای جایگاه اجتماعی طلاب، ارتقای سطح آگاهی سیاسی و اجتماعی خواهران طلبه و ایجاد بستر دانشی مناسب جهت پویایی و کنشگری خواهران طلبه و حوزههای علمیه در مسائل اجتماعی کشور و راهبری آحاد جامعه در مسائل روز کشور است.
رئیس اداره مطالعات سیاسی حوزههای علمیه خواهران ادامه داد: در مدرسه مجازی انقلاب، چند سطح برنامه و فعالیت جهت آموزش و ارتقای آگاهی و مهارت طلاب در مباحث بصیرتی و بینشی برنامه ریزی شده است که «سلسله دورههای بینشی و بصیرتی مجازی»، «دوره های سیر مطالعاتی»، «مسابقات متن خوانی انقلاب»، «وبینار و نشستهای بصیرتی با موضوعات مسائل روز»، «حمایت محتوایی و علمی و بینشی از طریق سامان دهی طلاب در گروه ایتایی مدرسه انقلاب» و «کارگاه های تخصصی تربیت مربی بصیرتی و انقلاب اسلامی» بخشی از این برنامهها است.
وی خاطرنشان کرد: در نظر داریم افراد پذیرفته شده و برگزیده در کارگاههای تخصصی را جهت فعالیت به اداره کل تبلیغ حوزههای علمیه خواهران و نیز سازمانها و نهادهای انقلابی و تبلیغی و بسیج به عنوان مبلغ و مربی بصیرتی معرفی کنیم.
جاویدی گفت: در راستای اجرایی سازی مدرسه انقلاب، در اولین گام دوره مجازی «انقلاب اسلامی، گام دوم و رسالتهای طلاب» شامل مباحث بینشی در ۷ عرصه گام دوم یعنی «علم و پژوهش»، «معنویت و اخلاق»، «اقتصاد»، «عدالت و مبارزه با فساد»، «استقلال و آزادی»، «عزت ملی و روابط خارجی» و «مرزبندی با دشمن و سبک زندگی» از امروز ۱۵ خردادماه ۱۴۰۱ برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این دوره از طریق سایت مطالعات انقلاب اسلامی حوزههای علمیه خواهران، منوی مدرسه انقلاب به نشانی http://negaresh۵۷.whc.ir اجرا میشود، بیان داشت: طلاب تمامی سطوح حوزه اعم از حضوری و غیرحضوری و دانش آموختگان، مبلغان و اساتید میتوانند در این دوره شرکت کنند.
رئیس اداره مطالعات سیاسی حوزههای علمیه خواهران در پایان افزود: این دوره به مدت یک ماه از ۱۵ خرداد تا ۱۵ تیرماه ۱۴۰۱ برگزار و به شرکت کنندگان در دوره گواهینامه اعطا میشود؛ ضمناً از برگزیدگان در دوره نیز به قید قرعه تقدیر به عمل خواهد آمد.
براساس این گزارش، اداره مطالعات سیاسی حوزههای علمیه خواهران از اساتیدی که آمادگی ارائه مباحث بصیرتی بینشی به صورت درسگفتارهای مجازی را دارند، استقبال میکند.
زهرا سیفی
نظر شما