به گزارش خبر یار به نقل از دانشگاه علم و صنعت، ناصر باقری مقدم در مراسم تقدیر از اساتید سرآمد آموزشی دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان، به دنبال چشمانداز حکمرانی نخبگان در کشور است و برای اینکه مدیریت تحولات کشور به دست نخبگان باشد، یکی از مهمترین اقدامات، ایجاد جریانهای اجتماعی برای معرفی نخبگان به مردم است. فلسفه تعریف جوایز و تقدیرها هم همین است که جوانان و مردم نخبگان را بشناسند و از این افراد الگو بپذیرند و الگوسازی نخبگان، از اهداف بنیاد ملی نخبگان و فرمایش موکد مقام معظم رهبری است.
باقری مقدم با بیان این مطلب که بر اساس آمار بنیاد ملی نخبگان، دانشگاه علم و صنعت ایران جزو ۶ دانشگاه برتر نخبهپرور کشور است و ضمن تاکید بر اینکه بنیاد ملی نخبگان، فرآیند نخبگی را یک فرآیند متداوم میداند، گفت: نخبگی از مرحله «استعداد» شروع میشود که اغلب دانشجویان این دانشگاه میتوانند در این زمره باشند. سطح بالاتر، «سرآمدان» هستند که در بین راه نخبگی قرار دارند و سپس افرادی هستند که جزو موثرترین افراد کشور بوده و «نخبه» تعریف میشوند.
تقدیر از نخبگان برتر کشور با حضور رئیس جمهور/معرفی سرآمدان پژوهشهای بنیادین
وی افزود: امسال در همایش ملی نخبگان با حضور رئیس جمهور از نخبگان عالیرتبه کشور تقدیر میشود. همچنین در سال جاری علاوه بر سرآمدان علمی، سرآمدان آموزشی، پژوهشهای بنیادین، پایه و کاربردی، نخبگان حوزه فناوری و حوزه کارآفرینی اقتصاد دانشبنیان را با مکانیزمی معرفی و تقدیر خواهیم کرد.
قائممقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه این بنیاد حدود ۲۰ طرح در حوزه دانشجویی و اساتید دارد، به تبیین طرح ساخت مسکن برای اساتید جوان و نخبگان با مشارکت دانشگاهها و بنیاد ملی نخبگان پرداخت که رئیس دانشگاه علم و صنعت نیز از اخذ مجوز کلی از هیات امنای دانشگاه، برای توافق با بنیاد ملی نخبگان در این خصوص خبر داد.
مهتاب چابوک