به گزارش خبر یار ، نزدیک به ۲ ماه از انتشار جدیدترین بازی استودیو «فطرس پویا رایانه» با نام «فانوس» میگذرد. بازیای که میخواهد کاربران خود را درگیر یک تجربه ماجراجویی کوتاه اما شیرین ۲ تا ۳ ساعته برای همراهی با این بازی خوب ایرانی کند.
«فانوس» یک بازی معمایی هیجانی است که در یک سبک هنری جذاب به صورت سیاه و سفید کارتونی، با دست طراحی شده است و کاربران را درگیر چالشهای ماجراجویانه و سخت خود میکند.
داستان بازی «فانوس» که تیرماه امسال منتشر شده است، از آنجایی آغاز میشود که به شخصیت اصلی داستان «فری» ارثی غیرمنتظره از یکی از اقوامش میرسد. فری که به عنوان یک عکاس مشغول کار و سرگرم زندگی خود است، به ناگاه نامهای دریافت میکند که در آن خبر فوت داییاش را به اطلاعش رساندهاند. اما این نامه به همین خبر ختم نمیشود. خبر اصلی این است که عمویش او را به عنوان وارث خود معرفی کرده است و حالا او باید برای به دست آوردن آن ارث راهی سفری با اتفاقات پرچالش و کلی ماجراجوییهای هیجانانگیز شود. چالشهایی که دستمایه ساخت جدیدترین بازی استودیو «فطرس پویا رایانه» با عنوان «فانوس» شده است.
سید محمدعلی وزیری مدیرعامل استودیو «فطرس پویا رایانه» که بازیسازی را از سال ۱۳۸۷ شروع کرده و تولید بازیهای مختلفی را در کارنامه کاری خود دارد، میگوید: داستان بازی «فانوس» درباره یک عکاس جوان به اسم «فری» است که پس از فوت داییاش برای تقسیم ارث و میراث به روستای اجدادی خود میرود و در این مسیر درگیر حل معماهای مختلفی میشود. طراحی و تولید این بازی که با همراهی تیمی ۹ نفره با انجین یونیتی ساخته شده، حدوداً ۴ ماه طول کشید و تیرماه ۱۴۰۱ به طور رسمی منتشر شده است.
این بازی که مجوز ردهبندی سنی ۱۲ را از بنیاد ملی بازیهای رایانهای دریافت کرده، برای دو نسخه رایانه و گوشیهای اندرویدی طراحی شده و شامل ۲۰ مینی گیم و ۲۴ مرحله است.
سید محمدعلی وزیری به یکی از ویژگیهای این بازی اشاره میکند و میگوید: موسیقی این بازی به طور کاملاً اختصاصی و ویژه توسط تیم سازنده بازی ساخته شده است.
به هر حال آنچه مشخص است اینکه در میان بازار بازیهای موبایلی، فانوس را میتوان یک بازی باکیفیت و مناسب ایرانی دانست که توسط تیم سازندهاش طراحی و ساخته شده تا کاربرانش را در قالب یک بازی معمایی هیجانی به چالشهای سخت وا دارد و آنها را درگیر ماجراهایی لذت بخش خود کند.
همچنین بر اساس گفته سازندگان این بازی به گیمرها توصیه میشود که به هنگام انجام این بازی هدفون هم داشته باشند.
زینب رازدشت تازکند